januar 12

Tidligere FFK-trener til Ålesund. Loberto..

Tidligere FFK-trener Andrea Loberto blir ny assistenttrener for Ålesund. 43-åringen har signert en avtale som strekker seg ut 2019 melder klubben på sine nettsider.

Det ble kun med 2017-sesong i Fredrikstad etter han valgte å trekke seg som hovedtrener. Nå er italieneren ønsket i  Ålesund for å bidra med sine faglige fotballkompetanser.

Jobbe sammen med Lars Bohinen

  • Jeg er glad for å ha fått en trener med meg som kan OBOS ligaen godt, som driver sine egne deløvelser med autoritet og som utfyller meg og mine mangler på en utmerket måte. Vi vil få en tydelig og klar arbeidsfordeling. Andrea er god på feltet, fotballklok, og vil kunne utfordre meg på valg, slik at vi til slutt får tatt de riktige avgjørelsene, sier Bohinen.

Den nye assistenttreneren gleder seg til å bli kjent med byen og den nye klubben.

  • Jeg er veldig takknemlig for at Aalesunds Fotballklubb har gitt meg muligheten til å jobbe i en klubb med en lang fotballtradisjon og en klubb med stort potensial og store ambisjoner. Jeg ser fram til å bli bedre kjent med klubben og Ålesund by i tiden framover.

Aktuell link