januar 13

Sesongpremiere for «Hver gang vi møtes»

Tshawe Baqwa, Tone Damli, Tor Endresen, Silya Nymoen, Claudia Scott, Christel Alsos og Hans Petter Aaserud er artistene vi skal bli godt kjente med i årets utgave av den populære programserien.

Sendes

Lørdag 13. januar kl. 20.00 på TV 2

Seks sesonger

«Hver gang vi møtes» har gjennom seks sesonger skapt store musikalske øyeblikk, både for det norske folk, men også for en rekke av våre mest folkekjære artister. Nå er programserien tilbake med sjuende sesong, og en ny bukett artister som vi skal bli enda bedre kjent med.

Første artist

Den første artisten som får sin egen dag i denne sesongen er Tshawe Baqwa. Sammen med Yosef Wolde-Mariam utgjør Tshawe hip hop-duoen Madcon, som etter det store gjennombruddet med superhiten «Beggin’» i 20007, har hatt enorm suksess ikke bare i Norge, men også internasjonalt. Gutta har gitt ut seks album og blitt belønnet med fem Spellemannpriser.

I kveld blir vi tatt med på en reise i Tshawes musikk, og blir bedre kjent med en særdeles fargerik mann.

  • 25 år har gått i bransjen, og til denne dag er vi så heldige at vi får fortsatt holde på i musikkindustrien. Folk danser fortsatt til våre lyder, og det får min sjel til å danse. Så det må feires. Har ikke peiling hva jeg har i vente, men gleder meg, sier Tshawe.