januar 14

Alt klart for Østfoldkonferansen..

En møteplass som blir viktigere enn noen gang skriver Østfold fylkeskommune på sine nettsider.

Solbjørg Kvålshaugen, Jan Tore Sanner og Thomas Borgen er bare tre av de mange spennende gjestene som besøker Østfoldkonferansen neste uke.

  • Nå gleder vi oss, og alt er klart. Vi har et variert og spennende program med en tydelig rød tråd. Vi skal få ny innsikt, ny kunnskap og nye innfallsvinkler som gjør at Østfold blir stadig mer attraktivt å bo og jobbe i sier konferansestyrets leder Siv Henriette Jacobsen.

Ambassadører, banksjefer og statsråder

Mulighetsriket Østfold – attraktivitet og næringsutvikling er tittelen på årets konferanse,  og konferansestyreleder Jacobsen ser fram til to dager med spennende foredrag, friske debatter og sammenkomster.

Blant gjestene er kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner er administrerende direktør Ole Christian Apeland fra Kommunikasjonsbyrået Apeland AS, sjef Thomas Borgen fra Danske Bank og innovasjonssjef Ingunn Olsen fra Sykehuset Østfold.

Konferansen markerer også det ordentlige startskuddet for kampanjen Mulighetsriket Østfold, og det blir blant annet presentasjon av de 12 Østfold-ambassadørene som skal bruke 2018 til å framsnakke Østfold.

Årets konferansier er Kjersti Løken Stavrum

At Østfoldkonferansen er en viktig møteplass som fører til konkret tiltak er årets konferanse et godt bilde på.

Spirene til både partnerskapet Næringsriket Østfold og Mulighetsriket Østfold har på ulikt vis blitt sådd på Østfoldkonferansen de senere årene.

Nå er disse prosjektene i full gang, og det jobbes bredt på flere fronter i fylket for både å få flere arbeidsplasser, og å spre kunnskapen om Østfold.

  • Disse satsingene er unike og svært viktige for oss, og det er derfor naturlig at vi vier dem mye plass på Østfoldkonferansen. Det viser at når vi i Østfold forener gode krefter og jobber sammen, så kommer vi så langt vi vil. Satsingene blir også viktige å ha fullt trøkk på nå i årene som vi snart skal bli en del av Viken fylkeskommune. I et slikt perspektiv kan vi også si at Østfoldkonferansen heller aldri har vært viktigere. Når vi skal samarbeide tettere med andre, blir det viktigere enn noen gang å synliggjøre flere muligheter og fortrinn i Østfold, sier konferansestyrets leder Siv Henriette Jacobsen.

Se hele programmet for Østfoldkonferansen her

Aktuell link / fotomontasje via Østfold fylkeskommune