januar 18

Olav Øby løst fra kontrakten med Sarpsborg 08. Er klar for Kongsvinger..

Hedmarkingene har løst Øby fra kontrakten med Sarpsborg 08 opplyser klubben på sine nettsider.

Ikke mye penger

  • Det er ikke snakk om store summen. Den er vel egentlig som symbolsk å regne, for vi unner Olav dette. Han fortjener å være i en klubb som satser på ham, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Øby har de seneste årene vært mye på utlån. Etter gode sesonger i Strømmen, leverte han også godt for Kristiansund i 2017. Nå blir det nye muligheter for et Kongsvinger som fort kan blande seg inn i tetstriden i OBOS-ligaen.

Følger tett

  • Selv om Olav nå er løst fra kontrakten med oss, vil han alltid være en spiller vi følger ekstra tett. Han besitter noen kvaliteter vi er veldig glad i. I den alderen han er nå, er uansett spilletid og tillit viktig for utviklingen. Den mener vi han får i Kongsvinger, sier Berntsen.

Aktuell link

Foto av Olav Øby via Sarpsborg 08