januar 19

Mikko Viitikko (22) signerte i dag for Fredrikstad..

Mikko Viitikko kommer fra VPS i den Finske toppserien. Midtstopperen på over 190 cm har flere år bak seg med spill i «Veikkausliiga», og har tilsammen 41 kamper for de finske ungdomslandslagene skriver klubben på sine nettsider.

Midtforsvaret

Den høyreiste forsvarsspilleren spiller til venstre i midtforsvaret, er sterk i duellspillet samt at han er dyktig i det offensive spillet.

Har fulgt spilleren

Mikko har vi fulgt i over ett år, det ble ingen overgang forrige vinter, men vi er veldig glade for å ha han på plass nå. Mikko er en god forsvarsspiller, og en dyktig ballspiller. Han vil tilføre laget mye med sitt pasningsspill og gode venstrefot. I tillegg har Mikko store ambisjoner for sin egen utvikling – akkurat den sulten vi ønsker skal prege kulturen vår.

— Joacim Heier

Aktuell link

Foto via FredrikstadFK