januar 22

Den danske spissen Ronnie Schwartz (28) har skrevet toårskontrakt med Sarpsborg 08..

  • Jeg er en aggressiv spiller som jobber hardt. Jeg er en god avslutter, men også en lagspiller. Forhåpentligvis kan supporterne forvente godt med mål fra meg. Det er hva det handler om, sier Sarpsborg 08s nysignering via klubbens nettsider.

29 mål på to sesonger

Etter å ha nettet 14 ganger i Superligaen i 2012/13-sesongen og 15 mål påfølgende sesong, ble Schwartz solgt til Guingamp i Frankrike.

Skadefri

  • Ronnie Schwartz er en spiller det hadde vært umulig å knytte til oss for et par sesonger siden. Dessverre har han vært gjennom en alvorlig kneskade, men Schwartz er nå skadefri og på gang igjen, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Randers

  • Det fungerte veldig godt for meg i Randers og jeg håper skiftet til Sarpsborg kan ta meg tilbake til det nivået. Jeg liker å score mål og håper å kunne bidra med det her også. Jeg føler dette er en veldig god match. Sarpsborg 08 er i en fin utvikling og den vil jeg gjerne være en del av, sier angriperen.

Flere klubber

Etter et tøft oppholdt i Frankrike, var Schwartz sist sesong tilbake i Danmark. På 30 serie- og cupkamper for Esbjerg og Brøndby, nettet han 11 ganger før et nytt utenlandsopphold ventet i belgiske Beveren.

Flere dansker

I Sarpsborg 08 slår Schwartz følge med en rekke dansker. To av de, Mikkel Agger og Patrick Mortensen, blir nå hans konkurrenter og lagkamerater på topp.

Aktuell link

Foto via Sarpsborg 08