januar 22

«Sinnasnekker’n» besøker Børje og Jeanett som bor i et lite hus i Fredrikstad..

Otto «Sinnasnekker’n» Robsahm reiser igjen ut på veien for å hjelpe både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel.

Bor i et lite hus i Fredrikstad

Børje og Jeanett bor i et lite hus i Fredrikstad sammen med Børje sine to barn og ett felles barn. I tillegg har de tvillinger på vei, og de trenger derfor sårt flere rom i huset. Hele huset er et kriseområde, ingen rom er ferdige, og det er vedlig slitt og lite praktisk for en stor familie. Sinnasnekker’n kommer for å hjelpe familien. Han lar seg irritere over hvor lite som er i orden i huset og må virkelig sette snekkerne på en prøve for å få huset fint igjen. Vi følger familien gjennom to programmer.

Sendetidspunkt

Torsdag 25. januar 2018 kl. 20.30 på TV Norge