januar 25

Alexander Ruud Tveter er Sarpsborg 08s siste spissignering for 2018-sesongen..

Alexander Ruud Tveter er Sarpsborg 08s siste spissignering for 2018-sesongen skriver klubben på sine nettsider.

Stor, sterk

  • Jeg er en stor, sterk spiss som er god til å holde på ballen. Så har jeg en bra venstrefot, sier 26-åringen.

Follo-gutten, med fortid i blant annet Fredrikstad og Halmstad, har skrevet under en toårskontrakt med Sarpsborg 08.

Herjet i OBOS og Superettan

  • I Alexander får vi inn en sulten spiss med et høyt toppnivå. Han herjet i Superettan i 2016, men hadde et litt tyngre 2017. Vi er likevel trygge på at Alexander vil gjøre en viktig jobb for oss, sier sportssjef Thomas Berntsen, som har sett Ruud Tveter i aksjon flere ganger.

Klubber

26-åringen var en del av Follo-laget som begeistret hele fotball-Norge i perioden 2010-2015. Utenom et FFK-opphold i 2011 og 2012, leverte kraftspissen tosifret antall scoringer i samtlige OBOS-liga-sesonger. I 2016 leverte han 21 målpoeng for Halmstad i Superettan – 13 mål og 8 assist.

Komme hjem

  • Jeg hadde lyst å komme hjem til Norge igjen etter to år i Sverige. Når denne muligheten dukket opp, så var det veldig spennende. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Det er veldig spennende å få være med på et lag som jeg føler det er veldig mye positivt med, sier Ruud Tveter.

Aktuell link

Foto via Sarpsborg 08