januar 25

ØKOKRIM har tatt ut tiltale mot en malermester og styreleder..

ØKOKRIM har tatt ut tiltale mot en malermester og styreleder for grov økonomisk utroskap og brudd på merverdiavgiftsloven og bokføringsloven. Det opplyser Økokrim på sine egne nettsider.

Grov økonomisk utroskap

68-åringen fra Østfold er tiltalt for grov økonomisk utroskap av vel 3,3 millioner kroner, og for å ha gitt uriktige opplysninger og derved uberettiget fått utbetalt vel 660.000 kroner i merverdiavgiftsrefusjon. Mannen er også tiltalt for brudd på bokføringsloven.

  • Påtalemyndigheten mener tiltalte har benyttet svart arbeidskraft for å utføre maleroppdrag på Stortinget. Som styreleder i et selskap handlet tiltalte mot selskapets interesser for å oppnå vinning, sier politiadvokat Maria Bache Dahl i ØKOKRIM.

Aktuell link