januar 27

God lørdag. Status iøstfold: Drøyt fort i 60-sone. Kranglefant. Trafikkuhell..

God morgen, er lørdag og helg. Våkner til kuldegrader og overskya vær. Ventes omslag i været utover kvelden. Noe planer for dagen? Kan jo starte dagen med TV-hygge. Vintersport, FA-cup, eller en tennis-finale om du liker sport på TV..

Polititjenestemenn i Østfold har vært i oppdrag natt til lørdag, her er en oversikt..

Aggressiv

#Halden

Kl 0050

Mann i 20 årene anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet. Kranglete og aggressiv overfor dørvakt ved et av byens utesteder.

Trafikkuhell. Materielle skader..

#Fredrikstad

Kl 06.52

Kollisjon mellom en lastebil og personbil på Fv109- Råbekken. Ingen personskade, men materielle skader på personbil. Personbil ikke kjørbar.

Ville ikke høre..

#Sarpsborg

Kl 0130

Mann i 20 årene innbrakt til drukkenskapsarrest fra St. Marie gt. Anmeldt for ordensforstyrrelse og for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet.

Drøyt fort i 60-sone

#Fredrikstad

Kl 23.39

UP avholdt laserkontroll på Fv 109. Bilfører anmeldt og førerkortet beslaglagt for en hastighet på 96 km/t i skiltet 60 sone.

Promillekjøring

#Moss

Kl 0230

Bilfører kontrollert i Bråtengata, mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Hadde heller ikke gyldig førerkort. Nødvendige prøver foretatt. Sak opprettet.

Kranglete,

#Moss

Kl 01.16

Mann i 40 årene bortvist fra sentrum til i morgen tidlig. Kranglete og aggressiv oppførsel overfor vakt på et av byens utesteder