januar 30

Kundene til Extra Iseveien i Sarpsborg har landets beste Post i Butikk..

Glade medarbeidere ved Extra Iseveien, Borgehaugen Post i Butikk feiret kåringen som Norges beste sammen med Postens konserndirektør Gro Bakstad. Fra venstre Kenneth Haslerud, Emilie Svendsen, butikksjef Roy-Espen Johannessen og Gro.

1320

I Norge er det 1320 Post i Butikk, og nå er Extra Iseveien, Borgenhaugen Post i Butikk i Sarpsborg kåret til den beste i 2017 opplyser Posten i en melding.

  • Dette er en Post i Butikk med engasjerte og dyktige medarbeidere som gjør en svært god jobb. De har gode rutiner og mye kunnskap. Det gir gode kundeopplevelser, sier konserndirektør Gro Bakstad i Posten Norge.

Posten Norge følger opp butikkene og vurderer dem etter rekke kriterier, blant annet service, kvalitet og kompetanse. Det er kåret seks regionale vinnere som er meget gode butikker, men Extra Iseveien på Borgenhaugen skilte seg ut som årets beste på landsbasis.

  • Vår erfaring er at de som jobber i Post i Butikk strekker seg langt for å ha fornøyde postkunder. De ansatte ved Extra Iseveien er intet unntak og er verdige vinnere av prisen i hard konkurranse med de andre nominerte, sier Bakstad.

Undersøkelser viser at både kunder og butikkeiere er fornøyde med Post i Butikk, som siden begynnelsen av 2000-tallet har erstattet postkontorene mange steder. I dag finnes Post i Butikk hos de store dagligvarekjedene, ulike typer butikker, bensinstasjoner, kiosker og hagesentre.