januar 31

Tre Fredrikstad-gutter har fått A-lags kontrakter..

Tomas Lopez Borgersen, Leo Olsen og Aleksander Karstensen har alle trent fast med a-laget i år, og nå har de fått sine velfortjente a-kontrakter opplyser klubben på sine nettsider.

Tomas og Leo er Kråkerøy-gutter og begge født i 2000, mens Aleksander er fra Selbak, født i 1999 og er nettopp blitt 19 år.

Tre gutter som har vært gjennom hele FFK-systemet! De har stor viljestyrke og dedikasjon til trening. De har valgt å prioritere fotball og trening i hverdagen over lang tid, det gir alltid resultater – Noe disse gutta er gode eksempler på sier Magnus Meling, Utviklingsansvarlig.

Defensiv

Gutta utgjør den defensive fremtiden til FFK. Aleksander er keeper, Tomas er midtstopper og Leo er høyreback/midtstopper.

Aleksander, Leo og Tomas er alle godt skolerte. De tilfører stallen spennende kompetanse i ulike roller sier Mathias Høgmo, Hovedtrener A-lag

Fra før har FFK Håvar Jenssen, Håvard Åsheim, Filip Westgaard, Ludvig Begby, Leonard Getz, Thomas Rekdal, Anas Farah og Joel Armstrong i a-stallen, alle sammen med opphav i FFK sin utviklingsavdeling.

Aktuell link

Foto via FredrikstadFK