februar 02

Kort karriere i Sarpsborg 08, skal spille for Ålesund..

Det ble en kort karriere for Nenass i Sarpsborg 08. Nå melder spilleren overgang til Ålesund etter bare noen få måneder opplyser klubben på sine nettsider. Dermed ble det med et halvt år i Sarpsborg 08 for Kapp Verde-gutten.

Erikson Spinola Lima er klar for Aalesund.

  • Nenass er en fantastisk person som egentlig passer perfekt inn i vår tenkemåte. Han er trenbar, anvendelig og svært ærgjerrig. Jeg synes det er litt trist at situasjonen har blitt som den har blitt, men vi ønsker Nenass det beste. Han fortjener spilletid på et høyt nivå, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Løpsmaskinen sentralt på midten fikk én obligatorisk kamp i Sarpsborg 08-trøya. Nå venter Aalesund for Nenass.

  • Det blir en permanent overgang. Vi håper Nenass lykkes hos Bohinen og AaFK. Det fortjener ham virkelig, sier Berntsen.

aktuell link

Foto via Sarpsborg 08