februar 04

God søndag. Status iøstfold: Sov utendørs. Mye alkohol. Sparket etter tjenestemann..

God formiddag, er søndag og hviledag. Våkner til sol og kuldegrader. Meldes om mange tilfeller av ordensproblemer i Østfold i natt, spesielt i Moss og Fredrikstad forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt. Her er en oversikt ..

-Mye uvettig bruk av alkohol

#iøstfold

Kl 03.59

Flere personer er bortvist fra Moss, Fredrikstad og Halden. Politiet har meglet, løst opp i slåsskamper osv osv gjennom hele natten. Tydeligvis mye uvettig alkohol-konsum i Østfold i natt opplyser politiet i Østfold.

Promille

#Sarpsborg

Kl 03.30

1 person mistenktes for å ha kjørt bil i beruset tilstand i Sarpsborg sentrum

Ville ikke høre

#Fredrikstad

Kl 03.55

1 person innbrakt til drukkenskapsarrest fra Storgata i Fredrikstad rett etter midnatt. Nektet å etterkomme pålegg gitt av politiet etter ordensforstyrrelser.

Sparket etter tjenestemann..

#Fredrikstad

Kl 02.30

1 person anmeldt i Fredrikstad for å ha sparket etter en tjenestemann. Innsatt i drukkenskapsarrest. Også anmeldt for ordensforstyrrelser.

Hindret politiets arbeid

#Moss

Kl 06.00

6 personer innsatt i drukkenskapsarrest. Krangling , slåssing, nektet å etterkomme politiets pålegg, hindret politiets arbeid osv. Dette rundt diverse utesteder.

Sov utendørs

#Mysen

Kl 01.21

Vi har vekket opp en beruset mann som hadde lagt seg til å sove utendørs ved stasjonsområdet. Ordnet med transport for få mannen til fortsette søvnen innendørs hjemme.

Lørdagskveld

Til legevakt

#Halden

Kl 20.54

Kvinne i 90 årene kjørt til legevakta etter å ha fått i seg noe røyk fra en sentralfyr. Feil bruk av sentralfyren forårsaket røykutviklingen.