februar 08

Avgjorde treningskamp på overtid ..

På kampens siste spark på ballen avgjorde Ronnie Schwartz kampen mot Kalmar. Foto via Sarpsborg 08

Treningskamp

Sarpsborg 08 befinner seg for øyeblikket på treningsleir i Spania, og hadde sin første treningskamp torsdag ettermiddag. Motstander var svenske Kalmar. Det som så ut som å ende 0-0 ble likevel til 1-0 seier i siste minutt,

Vant

  • Joackim Jørgensen skal nok ha mye av æren der. Han legger ballen fint igjen til meg og da var det bare å dunke kula i krysset. Da kan keeperen aldri ta den. Det er alltid deilig å vinne og alltid deilig å score, sier Schwartz til klubbens nettsider.

Annullert Agger-scoring 

I det 28. minutt kom Mikkel Agger seg til en fin mulighet. Avslutningen fra skrått hold ble dog blokkert på streken.

Samme Agger satte ballen i nettet ti minutter senere. Dessverre for Sarpsborg 08 ble dansken avblåst etter en duell i forkant av avslutningen – av klasse som sådan – klistret i lengste fra 25 meter.

Her kan du lese mer om kampen på klubben nettsider.

Kampfakta

Treningskamp

Sarpsborg 08 – Kalmar 1-0 (0-0)

Complejo Deportivo Arroyo Enmedio

Mål: 

1-0 (90. min.) Ronnie Schwartz (Joackim Jørgensen)

Gule kort, S08: Amin Askar (75. min.)

Sarpsborg 08s lagoppstilling:

Aslak Falch – Amin Askar, Joonas Tamm (ut 73), Joackim Jørgensen, Joachim Thomassen (ut 68) – Nikola Tkalcic (ut 46), Matti Lund Nielsen (ut 46), Kristoffer Zachariassen (ut 81), Tobias Heintz (ut 46) – Mikkel Agger (ut 46), Patrick Mortensen (ut 68)

Spilte også

Kristoffer Larsen (inn 46), Rashad Muhammed (inn 46), Gaute Vetti (inn 46), Ronnie Schwartz (inn 46), Alexander Ruud Tveter (inn 68), Jon-Helge Tveita (inn 68), Orri Ómarsson (inn 73), Usman Muhammed (inn 81)