februar 09

Christel Alsos klar for «OBOS på Månen»..

Christel Alsos er kjent som den store stemmen fra nord. I 2016 feiret hun 10-årsjubileum som artist, og slapp samme år sitt 5. studioalbum til strålende kritikker skriver Månefestivalen i en melding,

«Hver gang vi møtes».

Nå er hun høyaktuell med ny musikk og deltakelse i TV-suksessen «Hver gang vi møtes». Torsdag den 26. juli kommer hun til Gamlebyen for å levere splitter nytt materiale, favorittene fra «Hver gang vi møtes» , og ikke minst et håndplukket utvalg låter fra sin etter hvert bredt omfavnende katalog.

Gjennom årene har Alsos briljert som artist og levert perle etter perle av låter, deriblant «Milestone», «Finding Gold» og «Come On». Alsos sin katalog består av gjemte skatter, drømmende poplåter og fantastiske singler. Hun har turnert over hele landet med konsertrekken i «At That Time Of The Night Tour» i 2017, hvor hun fylte saler fra nord til sør.

Christel Alsos er en av våre mest folkekjære artister i juletiden, og har svøpt over folket med sin glitrende singel «Desember», som har vært både A-listet på P1 og fremført regelmessig under Kurt Nilsen og Christel Alsos sin felles juleturné, hvor de har opptrådt for nærmere

50 000 mennesker hvert år, de siste fem årene.

Alsos er også en Spellemannsnominert artist og hun har vært nominert fire ganger. Dette blir en konsert man ikke vil gå glipp av.

Arrangementet «OBOS på Månen» er tenkt som en gave til innbyggerne i Fredrikstad.

Vi i OBOS håper, og tror, årets artistvalg vil skape entusiasme. Billettene slippes i mai. Så følg med i våre og Månefestivalens kanaler, sier Steinar Frølandshagen som er regionsdirektør i OBOS Østfold.

Alle billettinntektene vil gå tilbake til kulturformål i distriktet.