februar 10

Dette er den offisielle OL-genseren for hele den norske OL-troppen..

Dette er den offisielle OL-genseren for hele den norske OL-troppen 2018: Designet og strikket i Norge skriver Dale og Norway i en melding. Dale of Norway har designet over femti offisielle gensere for alle Olympiske vinterleker og Verdensmesterskap siden 1956.

Laget for troppen

OL Passion er den nye offisielle OL-genseren, laget eksklusivt for den norske OL-troppen til vinter-OL 2018 i Pyeongchang, Sør-Korea. Designet er inspirert av 1950-tallets norske sportsgensere med en stripe over brystet, som her er kombinert med dalende snø. Over stripen anvendes det tradisjonelle korset som i gamle dage ble strikket inn i gensere som beskyttelse mot det onde. Det flagg-fargede korset over hjertet symboliserer lidenskap for landet ditt og de Olympiske leker, og flaggstripene gjentas i halsen.

Foto via Dale of Norway