februar 13

God tirsdag. Status iøstfold: Travelt for politiet. Trafikkuhell. Fort i 70-sone..

God formiddag, er tirsdag. Våkner til sol og kuldegrader. Meldes om utfordrende kjøreforhold og glatte veier i deler av Østfold. Har vært noen mindre uhell i starten av dagen. Forøvrig ganske mye å gjøre for politiet i løpet av de siste timene.

Idrettsglede

OL fortsetter med muligheter for idrettsglede og nye norske medaljer. I dag er det bla langrenn-spring og skøyter..

Drøyt fort i 70-sone

#Sarpsborg

Kl 10.30

E6 Sarpsborg Eidet: Patrulje målt bil til 122 km/t i 70 km/t sone. Fører, mann i 50 årene, anmeldes og førerkortet beslaglagt.

Frontrute dekket av is

#Fredrikstad

Kl 09.20

RV109 Råbekken. Politipatrulje stanset bil med frontrute tildekket av is. Kjørte med siderutene åpne….. Dame i 60 årene ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

Trafikkulykke

#Sarpsborg

Kl 0840

Melding om trafikkulykke Grålumveien v/Dalveien. En bil involvert. Kjørt i lyktestolpe som er knekt. Nødetater er på stedet. Kun fører i bilen. Lettere skadet.

Trafikkuhell. Påkjøring bakfra.,

#Rakkestad

Kl 0825

Melding om trafikkuhell i Storgata v/grusbanen. To biler involvert. Påkjørsel bakfra. Fører av den ene bilen lettere skadet. Politiet på stedet. Bil 1 påkjørt bakfra i veikryss av bil 2.

Fører av bil 2, mann i 20 årene, anmeldes. Hadde også et stk sommerdekk på bilen. 3 personer i bil 1, 1 voksen og 2 barn, som oppsøker lege med smerter i nakke.

Promille

#Halden

Kl 0947

Patrulje stanset bilfører i sentrum, mann i 30 årene, mistenkes for kjøring under påvirkning av alkohol. Har heller ikke gyldig førerkort. Anmeldes og nødvendige prøver er tatt.

Skadeverk på bil..

#Moss

Kl 0810

Bileier melder om skadeverk på sin bil i løpet av natten. Begge sidespeilene ødelagt. Skjedd i Snekkerfaret på Grindvold.