februar 14

HKH Kronprinsesse Mette-Marit besøker Fredrikstad i morgen..

HKH Kronprinsesse Mette-Marit besøker Fredrikstad 15.februar i forbindelse med Håpets katedral. Det melder Den norske kirken.

Beskytter

HKH Kronprinsesse Mette-Marit er beskytter av Håpets katedral og kommer til Isegran i Fredrikstad 15.februar i anledning oppstart av prosjektet. Håpets katedral er en nasjonal dugnad for å reise et åndelig symbolbygg av innsamlet plast fra havet, initiert av Borg biskop og bispedømmeråd.

Kronprinsessen vil ankomme Isegran i Fredrikstad torsdag 15.februar kl. 10.30, og besøket avsluttes innen kl 12.30. Det er på Isegran at byggingen av prammen som katedralen skal stå på, og katedralbyggingen skal foregå.

Båtbyggerverksted

Under oppholdet på Isegran vil Kronprinsessen besøke PLUS-skolens båtbyggerverksted, få en guidet tur på Isegran av fartøyverner Knut Sørensen og Bjørg Western, møte biskop Atle Sommerfeldt og prosjektleder Solveig Egeland, samtale med barn fra Smertulia barnehage og møte en rekke aktører i Håpets katedral til lunsj for å høre om tanker og ulike prosesser i det storslagne prosjektet.

Her kan du lese mer