februar 16

Er du samfunnsengasjert, mellom 15 og 17 år og interessert i film og media? Tur til Spania..

Sommeren 2018 har du mulighet til å delta på utveksling i Salamanca, Spania, om demokratideltakelse og troverdighet i det politiske systemet. I løpet av uken skal du og 17 andre ungdommer fra Italia, Spania og Østfold lære mer om media og film opplyser Østfold fylkeskommune i en artikkel.

Er du ung, engasjert og lurer på hvordan mediene påvirker politikken?

Sommeren 2018 skal seks ungdommer fra Norge sendes på utveksling i Salamanca, Spania i et prosjekt som ser på nettopp dette. Er du en av disse seks?

Gjennom en uke i vakre Salamanca skal 18 ungdommer fra Norge, Spania og Italia jobbe sammen om et dokumentarfilmprosjekt, der vi prater med innbyggerne om hva som påvirker deres politiske valg.

Hvilken rolle spiller mediene?

Deltagelsen er GRATIS. Så det eneste du trenger å tenke på er lommepenger.

Se fullstendig aktivitetsplan for prosjektet her. (PDF, 827 kB)

Hvem passer det for?

Du bør være samfunnsengasjert og nysgjerrig, og ha lyst til å jobbe med video og lyd. Du må ha lyst til å sette politisk dagsorden, samtidig som du er komfortabel med å diskutere med andre på engelsk. Du er heller ikke redd for å stå foran et kamera.

Hva får du ut av det?

Du vil lære mer om det å være en europeisk statsborger og reflektere rundt dine muligheter til å påvirke sosial forandring og sette politisk dagsorden i samfunnet. Og ikke minst så får du mange gode venner fra Spania og Italia.

Søknadsfristen er 2. mars 2018.

Aktuell link