februar 17

Premiere for «Stories from Norway»..

Ylvis-brødrene er tilbake med ny TV-serie! Med «Stories from Norway» har de oppfunnet en helt ny TV-sjanger, nemlig undersøkende musikal skriver TV-selskapet i en melding,

Musikal

Hver episode er en frittstående musikal som tar for seg én sak eller hendelse fra virkeligheten. Ble vi nordmenn litt for blendet av den store amerikakjendisen, da noen få sølte vanndråper på scenen i Chateau Neuf, – under Justin Biebers norgesbesøk?

Stupetårn

Og hvordan utspant saken seg egentlig i Hamar kommune, da ideen om et nøkternt stupetårn i vannkanten endte med en budsjettsprekk på 2000 prosent? Ylvis tar for seg saker som sier noe om landet vårt – vi i dette litt rare landet i nord, som noen ganger tar på oss litt for store oppgaver.

Sendetidspunkt

Mandag 19. februar kl. 21.30 på TVNorge