februar 18

Ny sesong: 71° nord – Norges tøffeste kjendis..

For niende gang skal ti norske kjendiser gi seg ut på en reise fra Lindesnes til Nordkapp. Hvilken kjendis takler best overgangen fra rød løper til svart løype? Med en gruppe bestående av blant andre en ekte harry-rocker, en munnrapp kjendisstylist og flere tidligere toppidrettsutøvere på landslagsnivå, er det også duket for mye humor, sterke følelser og høyst variabelt vinnerinstinkt blant deltakerne.

Første program

I første program deles de i to lag, og konkurrerer mot hverandre i et kappløp i havkajakk. Deres første natt i friluft skal tilbringes i hengekøyer på en øy i skjærgården, og dagen etter våkner de til en ny utfordring når de skal svømme fra øy til øy til inn fastlandet. Siste lag i mål må ut i konkurranse, der den som taper blir den første som blir merket i årets sesong.

Disse ti kjendisene skal få testet sine grenser

John Arne Riise (tidl. fotballspiller), Jan Thomas (stylist), Karoline Dyhre Breivang (tidl. håndballspiller), Lars Erik Blokkhus (Plumbo-vokalist), Carina Dahl (artist), Abiel Tesfai (programleder, BroShow), Håvard Tvedten (tidl. håndballspiller), Nadya Khamitskaya (danser), Marthe Kristoffersen (tidl. langrennsløper) og Silje Torp (skuespiller og PT).

Sendetidspunkt

Søndag 18. februar 2018 kl. 21.30