februar 19

Lars Vaular til Månefestivalen..

Vi kan faktisk skryte av at hitmaskinen Lars Vaular valgte våre lokaler på Mineberget når han i 2013 spilte inn videoen til «Gary Speed» skriver Månefestivalen i en melding.

29.juli

Søndag 29. juli kommer han tilbake og spiller på Månefestivalen sammen med The Waterboys, Bel Canto og The Secret Sound of Dreamwalkers.

Lars Vaular debuterte med albumet La Hat i 2007 og har senere bygget opp en sterk katalog med album som D’Glede (2009), Helt om natten, helt om dagen (2010), Du betyr meg (2011) og 1001 Hjem (2013). Den senere tid har han hatt suksess med trilogien 666 ALT (2015), som han ble nominert til hele fire Spellemann-priser for i kategoriene «Årets Urban», «Tekstforfatter» og «Årets Album». I tillegg ble produsent Frode Kvinge Flatland nominert for sitt arbeid på platene i kategorien «Årets Produsent».

Gjennom samarbeid med andre artister som Vinz, Unge Ferrari, Kamelen, Myra og Astrid S har Lars befestet sin posisjon som en kompromissløs kunstner som tøyer grenser og tar sjanser. Høsten 2016 startet nettserien “Ekte mann”, hvor Lars spiller seg selv – og man ender opp med å lure på hvor fiksjonen starter og dokuen begynner.

Han har vunnet Spellemann i kategoriene urban, tekstforfatter og innovatør – og fikk også hedersprisen på P3 Gull i 2015. Han avsluttet fjoråret med å kjøre en Lamborghini inn på Henie Onstad kunstsenter og gjorde tre forestillinger med kunstinstallasjonen “Pyramiden”.

Som en fantastisk liveartist har han også markert seg igjen og igjen. Sommeren 2017 avsluttet han Øya på bombastisk vis. Høydepunktet blir nok når han kommer til Gamlebyen søndag 29. juli!