februar 22

Varsler arbeid på Østfoldbanen både i påska og til sommeren..

Bane NOR gjør nødvendig vedlikehold i Lieråsen tunnel og bygger nytt i forbindelse med Follobanen. Dette gir stengte togstrekninger og berører alle reisende på lokaltog, intercitytog og regiontog mellom Drammen – Asker og på Østfoldbanen mellom Oslo S – Kråkstad og Oslo S – Ås. NSB setter opp alternativ transport.

Disse dagene er det stengt:

Torsdag 29.03 til og med søndag 01.04.18.

Østfoldbanen: stengt for all togtrafikk mellom Oslo S – Kråkstad og Oslo S – Ås

Lørdag 24.03 til og med søndag 01.04 2018.

Lieråsen tunnel: stengt for all togtrafikk mellom Drammen og Asker

Les mer om alternativ transport I påsken 2018

Til jobben, fjellet eller flyplassen

– Enten du skal på jobb, ta toget til fjells eller til flyplassen, er det viktig å beregne ekstra tid og sette seg godt inn i reisealternativene mens arbeidene gjøres, forteller kommunikasjonsrådgiver Gina Scholz i NSB. – For når togene ikke kan kjøre mellom Drammen og Asker berører det alle lokaltog, intercitytog og regiontog som kjører mellom disse stasjonene til vanlig.

  • Vi vet også at mange tar en tur til Gøteborg når de har fri i påsken, da er det viktig å vite at på helligdagene er denne strekningen berørt, i tillegg til lokaltogene til og fra Oslo og Østfold, understreker kommunikasjonsrådgiveren.

Beregn ekstra tid

Arbeidene berører alle tog og togselskaper som kjører på disse strekningene. NSB setter opp alternativ transport. Reisende må beregne ekstra tid da at det vil bli lengre reisetid, samt tid til bytte mellom buss og tog. Merk at busser også kan få annen avgangstid en togets ordinære avgangstid.

Husk at det også er egne helligdagsruter.

Arbeider til sommeren

Det blir også arbeider i Lieråsen tunnel og på Østfoldbanen sommeren 2018 opplyser NSB i en melding.

Aktuell link