februar 24

God lørdag. Status iøstfold: Forsøkte løpe fra politiet. Festbråk. Dårlig oppførsel..

God morgen, er lørdag og helg. Våkner til et par kuldegrader og noe overskya vær. Har vært en del å gjøre for politiet i Østfold natt til lørdag. Her er en oversikt..

Forsøkte komme seg unna..

#Sarpsborg

Kl 0146

Patrulje forsøker å stanse bil i Sarpsborg sentrum. Bilen unndrar seg kontroll, men blir stanset på Greåker. Fører, mann i slutten av tenårene, pågrepet etter kort løpetur, åpenbart beruset. Fremstilt nødvendige prøver. Anm for diverse forhold.

Festbråk..

#Fredrikstad

Kl 0107

Melding om festbråk fra adresse i sentrum. Festen avsluttet og to festedeltagere, menn i 20 årene, bortvist fra adressen og Fredrikstad sentrum resten av natten.

Ville ikke høre

#Halden

Kl 0136

Melding om bråk på utested. Beruset mann i 20 årene forsøkt bortvist, men nektet å etterkommet pålegget. Belønnet med opphold i drukkenskapsarrest og anmeldt for ikke å etterkomme pålegg.

Kranglet med dørvakter

#Halden

Kl 0027

Ung beruset mann i slutten av tenårene bortvist fra sentrum etter å ha kranglet med dørvakter på et utested.

Beruset dame ville ikke høre.,

#Fredrikstad

Kl 2352

Melding om beruset kvinne som nekter å forlate et utested i sentrum. Påtruffet av politipatrulje og bortvist fra sentrum resten av natten. Kvinne i 60 årene.

Dårlig oppførsel

#Sarpsborg

Kl 2318

Beruset mann i 20 årene innbringes fra utested etter å ha vist frem en svært dårlig oppførsel overfor dørvakter og politi. Anmeldes for ordensforstyrrelse og overnatter i drukkenskapsarrest.

Slåssing

#Moss

Kl 0154

3 berusede menn i 20 årene bortvises fra utested i Moss etter melding om slåssing. Ingen skadd og ingen anmeldt.

Fredagskveld

Trafikkulykke. Fastklemt .,

#Fredrikstad

Kl 21.36

Nødetatene rykket fredagskveld ut etter melding om trafikkuhell på Vikaneveien ved Møklegård. En bil hadde kjørt i et tre. En person fastklemt. Fører av bilen var bevisst, kjørt til sykehuset Østfold av ambulanse. Mistanke om svært høy hastighet forut for uhellet, førerkortet beslaglegges.