februar 25

God søndag. Status iøstfold: Butikktyv kastet gjenstander på ansatt. Fyll, fest og surr. Trafikkuhell..

God morgen, er søndag og hviledag. Våkner til minusgrader, fint vær og OL-gull. Moro! Marit Bjørgen vinner 30 km. Tidenes vinterolympier..

Har vært en travel natt til søndag for politiet i Østfold. Meldes om fyll, surr og dårlig oppførsel. Her er en oversikt..

Kjørte inn i gjerde. Promille..

#Fredrikstad

Kl 0620

Melding om bil som har kjørt inn i gjerde i Oredalsveien. Bilen kjørte videre. Politipatrulje fant bilen på en adresse i nærheten. Fører, mann i 20 årene, påvirket av alkohol. Fremstilles for nødvendige prøver.

Trafikkuhell / Glatt på E6

#E6 Østfold

Kl 06.20

E6 Missingmyr. Bil og lastebil involvert i et trafikkuhell. Ikke personskade. Svært glatt på E6. Veien er i ferd med å bli ryddet.

Butikktyv. Kastet gjenstander på ansatt

#Sarpsborg

Kl 0200

Ansatt på bensinstasjon på Borgenhaugen konfronterer en butikktyv. Tyven kaster gjenstander på den ansatte og forsvinner fra stedet. Politiet tatt opp anmeldelse og har en god beskrivelse av gj.mann. Den ansatte fikk ryggsmerter etter hendelsen.

Måtte avslutte fest 1..

#Fredrikstad

Kl 0300

Flere meldinger om svært høy musikk fra leilighet i Storgata. Politiet til stedet og avslutter festen.

Måtte avslutte fest 2..

#Sarpsborg

Kl 2309

Melding om fest med mange ungdommer som har kommet ut av kontroll på Speiderborgen. Politiet til stedet og avsluttet festen.

Kranglet med vakter

#Sarpsborg

Kl 0014

Beruset mann, 30 årene, bortvist fra sentrum etter å ha kranglet med vakter på utested.

Ga seg ikke..

#Fredrikstad

Kl 0146

Beruset mann i 20 årene bortvist fra sentrum etter å ha kranglet med vakter på et utested. Dukket opp på samme utested igjen, enda mer beruset og enda mer kranglete. Innsatt i drukkenskapsarrest. Anmeldt for ikke å etterkomme pålegg og vil bli bøtelagt for dette.

Slåsskamp utenfor serveringssted

#Fredrikstad

Kl 0305

Beruset mann i 30 årene bortvist fra sentrum resten av natten etter å ha vært involvert i slagsmål utenfor et serveringssted i sentrum.

Kranglefant.

#Fredrikstad

Kl 0216

Beruset mann i 20 årene bortvist fra sentrum resten av natten. Full og kranglete med politiet.

Beruset dame..

#Fredrikstad

Kl 2338

Melding fra utested om beruset dame, 40 årene, som ikke vil forlate stedet. Politiet fjernet damen som ble bortvist fra sentrum resten av natten.

Ville ikke høre

#Moss

Kl 0038

Beruset mann i 20 årene bortvises fra sentrum resten av natten. Kranglet med vakter på et utested. Unnlot å etterkomme pålegget og gikk tilbake til samme utested. Innbringes drukkenskapsarrest for overnatting. Anmeldes for ikke å etterkomme politiets pålegg og kan vente seg et forelegg for dette.

Dårlig oppførsel

#Moss

Kl 0147

Beruset mann i 30 årene bortvist fra sentrum resten av natten. Kranglete og dårlig oppførsel.