februar 25

Tid for topplue og stilongs. Blir kaldt..

Det kan være smart å finne fram topplua om man tar utgangspunktet i værprognosene for den neste perioden. En liten titt på værkartet for Østfold viser at vi er på vei inn i en lenger periode med kaldt vær.

Mandag – fredag

Tar vi utgangspunktet i tredagers-varselet kan vi våkne til 10-11 minusgrader mandag morgen, men det blir også sol og pent. I følge væroversikten vil det ligge på ganske kalde temperaturer gjennom hele uka. Det blir antydet ned mot ca 16 minusgrader.

Søndagskveld

Allerede søndag kveld er det 10-15 kuldegrader enkelte steder.

Skjermbilde yr

Lenger periode med kulde

Vi skal ikke ta bekymringene på forskudd, men det kan være greit å være forberedt på at kuldeperioden kan vare en stund. En topplue, noen vanter, og varmt fottøy kan vise seg å bli en god investering.

Aktuell link Yr / Østfoldværet