februar 28

Søker pilot-testere til ny billettapp..

Er du over snittet interessert i teknologi, mobil og kollektivtrafikk? Liker du å være først ute med det nye? Ny versjon av ØstfoldBillett-appen er nå tilgjengelig for pilot-testere opplyser Østfold kollektiv i en artikkel.

Appen er utviklet gjennom offentlig-offentlig samarbeid med Ruter, Agder kollektivtrafikk, Kolumbus (Rogaland) og Brakar (Buskerud). Det tas utgangspunkt i Ruters eksisterende app for mobile billettkjøp for Android- og iOS-baserte smarttelefoner.

Påmelding

Du inviteres til å teste den nye billett-appen før den er tilgjengelig for allmennheten. Testen varer til fredag 9. mars, og den nye appen lanseres mandag 12. mars.

Delta?

Hvis du ønsker å delta kan du sende påmelding raskest mulig til OKT-pilot@ostfoldfk.no med navn, e-post adresse, mobilnummer og hvilken telefonmodell du har. Appen er tilgjengelig for iPhone og Android. Er du en Android-bruker, så må du sende din G-mail adresse.

Refunderer billettene dine

Ny ØstfoldBillett-app beholder redusert pris på enkeltbilletter og får også periodebilletter, Flexx natt-billetter, BuzzBilli-billetter og billetter til Hvalerferga. Du kan betale med bankkort eller Vipps.

Østfold kollektiv refunderer billetter for inntil 700 kr i testperioden.

Den nye appen får flere store fordeler:

• Periodebilletter

• Betaling med bankkort eller Vipps

• Du kan kjøpe billetter til andre

• Billigere enkeltbilletter enn på bussen

• Du ser når billetten går ut

• Du kan fornye billetten hvor som helst og når som helst

• Valgfri aktivering – start billetten inntil 7 dager frem i tid

Aktuell link

Skjermbilde via Østfold fylkeskommune