mars 04

God søndag. Status iøstfold: Fyll og surr. Kranglete. Promille..

God formiddag, er søndag og hviledag. Anledning for en «pust i bakken» og en litt roligere dag. Våkner til rundt 0 grader, og overskya vær. Har vært litt å gjøre for polititjenestemenn i Østfold natt til i dag. Nedenfor får du en oversikt over aktuelle hendelser..

TV-hygge

Fortsatt mulighet for å hygge seg med vintersport på TV. Skøyter og langrenn på NRK denne helga. Samtidig er det bare en uke til fotballsesongen starter for klubbene i Eliteserien.

Kranglete fyr

#Fredrikstad

Kl 0216

Beruset mann i 30 årene bortvist fra sentrum etter å vært kranglete ovenfor vakter på et utested.

Forstyrret «ro og orden»..

#Sarpsborg

Kl 0103

Beruset mann i 20 årene ble bortvist fra sentrum etter å ha forstyrret ro og orden.

Promille

#Halden

Kl 2104

Patrulje har stanset en personbil i sentrum. Fører, mann i 30 årene, mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Nødvendige prøver tatt. Han innehar ikke gyldig førerkort – var i besittelse av litt narkotika – anmeldes for forholdene.

Bortvist fra sentrum..

#Sarpsborg

Kl 0058

Beruset mann i 20 årene forstyrret ro og orden flere steder i sentrum. Han ble bortvist fra byens sentrum.

Ville ikke høre

#Moss

Kl 007

Beruset mann i 20 årene bortvist fra sentrum, da han var kranglete med vakter på et utested. Han ble påtruffet litt senere – etterkom ikke politiets pålegg – ble anmeldt og bortvist på nytt.

Promille

#Moss

Kl 0005

Patrulje har stanset en personbil i sentrum. Fører, en kvinne i 20 årene mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Nødvendige prøver tatt. Hun innehar ikke gyldig førerkort – var i besittelse av litt hasj – anmeldes for forholdene.