mars 09

Vurderer spillere på to-tre plasser. Møter Rosenborg i sesongpremiere på søndag..

Med få timer igjen til seriestart, er det fremdeles kamp om plassene på Sarpsborg 08-laget opplyser klubben fredag ettermiddag.

Vurderer

  • Vi har to-tre plasser som vi vurderer litt rundt, men det er gode løsninger uansett. Vi er et lag som lever av aggressivitet, passion og totalinnlevelse. Vi vil gjenskape det. Og her hjemme har vi vært gode, sier Geir Bakke.

Kiler i magen

  • Jeg har den gode spenningen. Det kiler litt i magen. Det blir gøy å komme i gang med fullsatt hus og seriemesteren på besøk. Vi må vårt eget spill mot Rosenborg, for hvis de får diktere med etablert spill og kontringsspill, er de veldig gode. Det må vi prøve å unngå.

Her kan du sjekke ut klubbens videointervju med Geir Bakke