mars 11

Drømmestart for Sarpsborg 08. Vant 1-0 over Rosenborg i sesongpremieren..

Med vinter og snø som «diskutabel» ramme tok Sarpsborg 08 i mot Rosenborg i årets første seriekamp på Sarpsborg stadion søndag kveld. Sarpingene som har hatt en god oppkjøring til årets sesong, tross store endringer på laget,

0-0

Det ble ingen stor første omgang, selv om sarpingene spilte seg til et par store sjanser i slutten av omgangen. Det sto 0-0 etter de første 45.

Vinter og snø

Det har vært store diskusjoner om den tidlige sesongstarten i «vinterlandet» og brøytemannskaper gjorde en hederlig innsats gjennom kvelden på Sarpsborg stadion. Til tross for været ble det meldt om ca 4500 tilskuere på sesongens første kamp.

1-0

Etter 69 minutter er det duket for sesongens første scoring på stadion, og det er Sarpsborg 08 som tar ledelsen.

Kristoffer Zachariassen sørger for 1-0 og jubel fra de 4500 fremmøtte.

Seier

Det blir ikke flere scoringer på Sarpsborg stadion, og kampen ender som en solid opptur for Sarpingene. Seier mot serie-favoritten og 3 poeng i årets første kamp.

Fornøyd Bakke

  • Jeg synes vi vinner fortjent. Vi glitrer ikke med finspill, men vi er gode, forflytter oss raskt. De skaper nesten ikke en målsjanse på oss. De har en periode med noen cornere, men ellers er de ikke skapende. Etter pause spiser vi oss inn i kampen og er skumle på overganger. Det er nok til at vi får trøkk på de og scorer det målet vi skal. Jeg er mest stolt av måten vi, med ro og kløkt, stenger kampen, sier hovedtreneren til klubbens nettsider.

Første seier

  • Det har vært snakk om at vi ikke har slått de før. Rosenborg er et lag man normalt er fornøyd med å ta ett poeng mot pr. sesong. Nå har vi allerede tatt tre, men vi tar gjerne seks nå. Sånn er det.

Aktuell link

De 11

Falch – Askar, Jørgensen, Tamm, Thomassen – Halvorsen, Zachariassen, Lund Nielsen, Heintz – Mortensen, Agger