mars 17

Uavgjort for Sarpsborg 08. 2-2 mot Lillestrøm

Til tross for kuldegrader og usikkerhet om vær og vind før kampen, gikk det fint å spille fotball på Åråsen lørdag ettermiddag. Det var en noe humpete bane, men grei nok å spille kamp på. Sarpsborg 08 åpnet den andre serierunden med bortekamp mot Lillestrøm.

1-0

Det var Lillestrøm som kom best i gang på Åråsen. Etter 15 minutter sendte Kristoffer Ødemarksbakken hjemmelaget i ledelsen til 1-0. Målet kom etter forarbeid av Knudtzon.

1-1

Etter 27 minutter var det sarpingenes sin tur. Ny-ervervelsen Joonas Tamm fikk hodet på ballen og sørget for at lagene var like langt. Keeperarbeidet før scoringen var ikke av verdensklasse.

Det ble en dårlig dag på jobben for Maric i Lillestrøm-målet.

Ingen stor omgang

Det ble ingen stor første omgang på Åråsen, og det var mye stillingskrig. Lagene spilte seg til få sjanser, og 1-1 var et helt greit resultat.

1-2

Med god hjelp fra en uheldig Lillestrøm-keeper var det Sarpsborg 08 som kom best i gang i 2.omgang. I en situasjon som i utgangspunktet virker ganske ufarlig glipper Maric ballen, og Zchwartz får enkel jobb med å sende sarpingene i ledelsen til 2-1. Målet kom etter 54 minutter.

2-2

Etter 72 minutter utlignet Lillestrøm. Melgalvis, som har kommet inn som innbytter kriger ballen i mål til 2-2.

Uavgjort

Det ble aldri noe stor fotballkamp på Åråsen, og at det endte uavgjort er helt greit etter spillet. Kampen endte til slutt med 2-2, som betyr at Sarpsborg står med 4 poeng etter to kamper.

Tenniskamp

  • Matta er OK til å være så tidlig på året, men det så nok kanskje mer ut som en tenniskamp i dag. Vi kom hit med mål om å få med oss noe hjem og det gjør vi sier Amin Askar til klubbens nettsider.

Arbeidskamp

  • Det blir en arbeidskamp og vi står godt i mot et tøft lag, og 2-2 her på Åråsen er ingen krise. De fleste ville kalt vår første seier en bonusseier. Så tar vi ett poeng her – helt etter skjema – da er vi i pluss, sier Askar.

De 11 fra start

Falch – Askar, Tamm, Jørgensen, Thomassen – Halvorsen, Nielsen, Singh, Zachariassen – Schwartz, Mortensen

Foto via Sarpsborg 08 / Fredrikstadavisa / arkiv