mars 18

God søndag. Status iøstfold: Promille. Tabletter. Narkotika. Branntilløp…

God formiddag, er søndag og hviledag. Våkner til sol, pent vær, og noen kuldegrader. Har vært litt å gjøre for polititjenestemenn i løpet av natta.

7 personer er bortvist fra byene/ tettstedene etter ordensforstyrrelser i Øst politidistrikt. 2 personer er innbragt, da de ikke klarte å ta vare på seg selv. Her er noen notiser..

Pågrepet av tollere. Narkotika..

#Halden

Kl 05.02

Svensk statsborger pågrepet etter at tollerne fant mindre mengder narkotika av forskjellig slag på ham og i bilen hans. Han er også siktet for kjøring i påvirket tilstand. Nødvendige prøver er tatt og førerkortet hans er beslaglagt.

Narkotika på utested..

#Fredrikstad

Kl 03.46

Mann i 20 årene anmeldt for bruk av narkotika etter kontroll på utested.

Branntilløp i leilighet

#Fredrikstad

Kl 01.39

Fredrikstad brannvesen rykket i natt ut til Råkollveien i Fredrikstad. Det har vært branntilløp i en leilighet. Brannvesenet er på stedet.

Tabletter

#Moss

Kl 02.52

To menn i 50 årene, bosatt i Sverige, er pågrepet etter at det ble funnet uidentifiserte tabletter i bilen de kjørte. Fører er også siktet for kjøring i påvirket tilstand. Hans førerkort er beslaglagt og nødvendige prøver er tatt.

Promille

#Knapstad

Kl 01.22

Mann i slutten av 20 årene er siktet for kjøring i påvirket tilstand. Nødvendige prøver er tatt og førerkortet er beslaglagt.