april 01

-Det hadde vært gøy med ny publikumsrekord. Full runde i Eliteserien..

2.påskedag er det full runde i Eliteserien, og Sarpsborg 08 møter Vålerenga på Sarpsborg stadion.

Ny tribune

  • Det har blitt fint her nå og har fått pakket inn hele Stadion. Vi kan få inn 6.800. Det hadde vært gøy med ny publikumsrekord og fullsatt Stadion. Det vil bli liv her sier hovedtrener Geir Bakke til klubbens nettsider.

Rekord

Står rekorden på 5.759 for fall?

Klanen

  • Klanen kommer med mye folk, og vi må være på både på og utenfor banen, utdyper han.

Foto via Sarpsborg 08

Om kampen

  • Dette sirkuset skal vi ha. Vi må være tette, tighte og spreke i forflytningene og true ulike rom. Vålerenga må ikke få spille for mye langs bakken. Det er opp til oss å utmanøvrere det, sier Bakke.

Aktuell link