april 04

Singh sa egentlig nei til Sarpsborg 08, men så..

Singh sa egentlig nei til Sarpsborg 08, men så begynte trener Geir Bakke ringe skriver VG.

Tilfeldigheter

– Det var litt tilfeldigheter som gjorde at jeg kom tilbake. Hadde ikke vært for Geir hadde jeg blitt i Sverige. Vi snakket sammen en del ganger og har holdt kontakten hele veien, forteller Singh til avisen.

Var sjef i kampen mot Vålerenga

Sarpsborg 08 vant 3-0 over Vålerenga 2.påskedag, og Singh hadde en sentral rolle.

  • Det er godt med tre poeng. Jeg føler jeg vinner en del dueller. Jeg gjør noe med bra, men har også noe å jobbe med. Det er mer i vente. Dette var helt okey, sier Singh til klubbens nettsider.

-Grensen på min post

-Vi har penger i banken, men jeg hadde begynt å nærme meg grensen på min post, både i økonomi og antall spillere. Men så trengte han å komme til et trygt miljø, forteller sportssjef Thomas Berntsen, som sier Singh ikke er blant de dyreste spillerne Sarpsborg har kjøpt – og bekrefter at han kom for under millionen.

Aktuell link / VG