april 08

1-1 og uavgjort for Sarpsborg 08 mot Haugesund..

Sarpsborg 08 har fått en god start på årets sesong, og lå på en fin 2.plass før søndagens match. Kveldens motstander var Haugesund som før kampen lå 1 poeng bak sarpingene.

De 11 fra start.,

Falch – Tveita, Tamm, Jørgensen, Thomassen – Askar, Nielsen, Singh, Zachariassen – Mortensen, Schwartz

Hjemmelaget tok initiativet

Det var Haugesund som best i gang og spilte seg til de første mulighetene i kampen. Etter ca 13 minutter er det Grindheim som sender avgårde et skudd som Falch får reddet fint.

1-0

Den første omgangen så ut til å ende målløs, men rett før pause sørget Akintola for at Haugesund tok ledelsen 1-0. Ikke helt ufortjent.

1-1

Sarpsborg 08 fikk en fin start på den andre omgangen, og det gikk ikke mer enn 6 minutter før sarpingene utlignet til 1-1. Det var Schwarts som satt ballen trygt i nettet – etter et innlegg fra Jon Helge Tveita.

Haugesund med initiativ

Utover i kampen var det Haugesund som spilte seg til de fleste mulighetene. Haugesund hadde initiativet i store deler av omgangen. En «feber-redning» fra Falch rett før full tid reddet Sarpingene.

Halvorsen er nære på..

Ole Jørgen Halvorsen, som kom inn for Amin Askar etter 76 minutter, kunne fort blitt kveldens helt for Sarpsborg. Etter ca 84 minutter smeller det i undersiden av tverrliggeren, men ballen går ikke i mål.

Uavgjort

Kampen mellom Haugesund og Sarpsborg 08 ender til med 1-1 og uavgjort. Det betyr 1 poeng fra en i utgangspunktet vanskelig bortekamp.

Foto arkiv / illustr

Aslak Falch gjorde en bra kamp for Sarpsborg 08..

  • Jeg er fornøyd med det meste utenom scoringen deres. Jeg blir litt het i toppen der, men det får man ta lærdom av, sier Falch til klubbens nettsider.

-Ha med noe hjem

  • Fokuset var å ha med noe hjem. Vi kommer tilbake fra 1-0 og tar med oss ett poeng. Bare vi unngår å tape og tar flest mulig trepoengere, så blir dette bra. Aktuell link