april 11

Onsdagskveld. Status iøstfold: Alvorlig skadet etter ATV-ulykke..

Det er onsdagskveld, og her er en oversikt over aktuelle hendelser i Øst politidistrikt de siste timene. Saken er oppdatert ca Kl 21.03..

Alvorlig skadet etter ATV-ulykke.,

#Våler

Kl 20.40

Mann i 50- årene alvorlig skadet etter ulykke med ATV. Kjørt/ falt ned en skråning på flere meter. Mannen fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse med mulig brudd i ryggen.

Trafikkuhell

#Fredrikstad

Kl 17.11

Trafikkuhell på Fv 110 ved Solgård, Onsøy. Store trafikale problemer på stedet. Dreier seg om påkjøring bakfra. Ikke meldt om personskader så langt. Trafikk dirigeres forbi

Trafikkontroll. Forelegg..

#Halden

Kl 17.16

Svinesundsveien. UP har avholdt hastighetskontroll. Utstedt 6 forenkla forelegg. Høyeste hastighet målt til 71 km/t i 50 sonen

Branntilløp..

#Fredrikstad

Kl 15.10

Gressvik. Melding om tørrkokt kjele. Viste seg å være et branntilløp i en frityrgryte. Den brennende gryta kastet ut gjennom vindu av beboer. En mor og et barn overtatt av helse for sjekk av mindre skader. Sak opprettet.

Fartskontroll i Halden

#Halden

Kl 15.26

Avholdt fartskontroll på Isebakke. 13 reaksjoner, høyeste målte hastighet 84 km/t i 60-sone

onsdagsmorgen

Kastet stein på butikkvindu ..

#Sarpsborg.

Kl 0500

En stein ble kastet inn i ei rute på HIFI-klubben på Tunejordet. Uvisst om det dreier seg om et innbruddsforsøk eller et skadeverk. Ruten sprukket. Ingen kommet seg inn. Tips ønskes.