april 14

Sesongåpning i Fredrikstad. Toppkamp mot Brann i Sarpsborg..

Vi går mot sesongåpning i Fredrikstad, hvor FFK skal møte Asker. Fredrikstad som rykket ned til Post Nord-ligaen i fjor, men som er optimister etter at Per Mathias Høgmo tok over som hovedtrener. Årets første kamp spilles søndag Kl 18.00 på stadion.

På trening

I Fredrikstad har nesten samtlige spillere vært på trening. Eneste som ikke har trent de siste dagene er midtstopper Mikko Viitikko. Han har en liten skade på baksiden av kneet, men dette skal ikke være verre enn at han er tilbake allerede neste uke opplyser klubben på sine nettsider.

Toppkamp

Sarpsborg 08 har fått en god start på årets Eliteserie, og kommer fra uavgjort borte mot Haugesund i forrige runde. Sarpingene ligger på 2.plass og møter Brann til toppkamp på Sarpsborg stadion søndag kveld.

Falch har troa..

Sarpsborg 08-keeper;

  • Hvis vi fortsetter som vi har gjort her hjemme, tror jeg vi skal levere en god kamp. Vi føler en ekstra trygghet å spille her hjemme. Det har blitt enda mer trøkk med den nye tribunen. Den støtten er viktig for oss, sier sisteskansen via klubbens nettsider.

-Nå er jeg i form

Jon-Helge Tveita

  • Nå er jeg i form. Det flyter bra om dagen. Det er vanvittig deilig å spille og være med å spille. Det har blitt vanskeligere å sette meg ut av laget når jeg har bidratt med målpoeng, sier backen.

Tøff kamp

  • Det blir en tøff kamp, Brann er et godt lag. Vi hadde tunge bein da vi møtte de tidligere i år, men nå er det friske bein – vi skal kjøre over dem.

Aktuell link