april 15

Sesongens første tap for Sarpsborg 08. Tapte 2-1 mot Brann

Jubel etter Harmeet Singhs 1-1 scoring

God start på årets sesong

Etter en god start på årets Eliteserie var det søndag klart for den femte runden i serien. Sarpsborg 08 tok i mot Brann på Sarpsborg stadion i søndagens kveldskamp.

1-0

Det var Brann som kom best i gang i Sarpsborg. Etter 12 minutter var det Fredrik Haugen som sendte bortelaget i ledelsen. Brann var det beste laget i første omgang og kunne etterhvert også gå til pause med en fortjent ledelse.

1-1

I den andre omgangen var det Sarpsborg som kom best i gang. Etter 50 minutter sendte Harmeet Singh avgårde et flott skudd som ga balanse i regnskapet.

1-2

Det ble en utfordrende kamp for sarpingene og etter 78 minutter fikk Brann straffe. Wormgaar gjorde ingen feil å sendte bortelaget tilbake i ledelsen.

Straffemiss

Sarpsborg fikk muligheten til å utligne noen minutter senere, men Schwartz skyter ballen utenfor.

Årets første tap

Kampen mot Brann ender til slutt med 2-1 tap, og sarpingene går på sesongens første nederlag.

-De er bedre

  • De er bedre enn oss før pause. Det må vi bare erkjenne. Etter pause er vi gode de første 20-25 og får utligninga. Da hadde jeg følelsen av at vi skulle dra dette i gang, produsere og score flere mål, men vi mister det litt etter det, sier Bakke til klubbens nettsider.

Nedfor

  • De tar vare på straffen de får. Vi er litt nedfor akkurat nå, men vi må bare se framover. Hadde de bomma, vi scoret, hadde vi stått her og vært strålende fornøyd. Brann er gode – vi må jobbe, for vi har en reise foran oss.