april 16

Stakk av fra svenske tollere. Politijakt..

Tre biler ska ha stukket fra tollerne ved Svinesund mandag ettermiddag. Det melder Strømstads Tidning.

Etter lunch

-Det var efter lunch på måndagen som tullen ville kontrollera tre personbilar i Svinesund. Bilarnas förare ska dock inte ha haft något intresse av detta utan smet förbi kontrollen opplyser den svenske avisen.

Polen

Politiet bistår nå tollerne i forsøk på å finne tre polsk registrerte biler.

Presse en tollbil

– De forsøkte å presse en tollbil av motorveien sør for Nordby. Det gikk etter forholdene fint med både bilen og tollerne, men vi tilkaller alltid politiet i denne typen hendelser, sier pressekontakt i det svenske tullverket, Michaela Linderoth til NRK.

Kl 13.30

Episoden ble varslet ved 13.30 tiden mandag ettermiddag.

Aktuell link