april 17

Kvik Halden har vært en lei nøtt for Fredrikstad. Nye muligheter på onsdag..

Kvik Halden har vært en lei nøtt for FFK. Både i 2012 og 2015 stoppet cup-eventyret på Halden Stadion oppsummerer FredrikstadFK på sine nettsider.

Treningskamp

Fredrikstad møtte Kvik Halden i en treningskamp i påska, og vant den kampen med 1-0.

Shinet til fest

-De siste dagene har Kvik Halden Eldres, ansatte i klubben og flere av a-lagsspillerne har bidratt til å klargjøre Strupe til å ta i mot Fredrikstad FK i morgendagens cup-kamp. Området rundt banen er ryddet for gummikuler, tribune er satt opp på 9’r-banen, og fasilitetene på Strupe er klargjort til morgendagens kamp. Strupe Kunstgress er klargjort til cupfest opplyser klubben på sine nettsider.

-Gleder oss

-Vi gleder oss til kampen, det blir en tøff motstander å bryne seg på for å ta steget inn til neste runde, men cup er cup, og vi skal gi alt for å få til en god kamp sier hovedtrener for Kvik Halden, Kent Bergersen.

Aktuell link / Kvik Halden