april 18

SKOLESTARTERNE: Gaby, Oscar, Thelma og Sofie..

I serien Skolestarterne har NRK Super fulgt fire førskolebarn gjennom et halvt år med barnehageliv, skoleforberedelser og skolestart.

Fem år

Thelma, Sofie, Oscar og Gaby er alle fem år og størst i sine barnehager. Men nå nærmer det seg skolestart!

Erterisene Thelma og Sofie har kjent hverandre siden de var babyer og vil gjerne komme i samme klasse. Oscar og Gaby er to lekne gutter som kan alle bokstavene i alfabetet. Eller kan de egentlig det? Serien gir et unikt innblikk i hva det vil si å være snart seksåring i Norge i dag.

Dette er også første gang NRK Super følger fire barn i flere måneder, og i serien kommer vi tett på hverdagen deres. Skolestarterne er relevant for barn og foreldre, og for voksne som jobber med barn.

Sendes

NRK Super tirsdag 24. april kl. 18:15