april 22

God søndag. Status iøstfold: Forsøkte skalle til ordensvakt. Knuste moskévindu. Slåssing..

God søndag! Våkner til sol og pent vær. Starter dagen med en varm kopp kaffe på verandaen. Polititjenestemenn har vært i oppdrag de siste timene, her er noen notiser..

Trøbbel med husflytting..

#Fredrikstad

Kl 09.14

Gressvik. Bygning som transporteres på veien. Transporten har fått problemer og det jobbes febrilskt på stedet. Patrulje på vei for å se om vi kan bistå. Foregår på Elingårdsveien. Kan medføre trafikale problemer, men pr nå lite trafikk på stedet.

Knuste moskévindu

#Sarpsborg

Kl 02.55

Politiet i Sarpsborg fikk melding om et knust vindu i en moské. To menn i 20-årene ble innhentet av politiet, og en av de fortalte at kameraten hans hadde hoppet inn i det store vinduet melder NRK Østfold. Politiet tror på forklaringen om «rølpete oppførsel» og tilfeldig vindu.

Slåsskamp

#Moss

Kl 01.45

Storgata. Melding om 2 personer som sloss. Politiet rykket ut til stedet. Begge bortvist.

Melding om slåssing.,

#Råbekken

Kl 22.53

Melding om slåsskamp ved Råbekken.Politiet rykket ut til stedet..

Brannalarm

#Askim

Kl 09.00

Nødetatene fikk melding fra nabo om brannalarm fra bolig. Patrulje sendt til stedet. De tok seg inn i huset og vekket en beboer som sov. Huset var da røykfullt. Funnet en godt svidd pizza i komfyr. Beboer og patruljen fikk i seg litt røyk- sjekket ut av ambulansen.

Forsøkte skalle til ordensvakt..

#Moss

Kl 01.06

Storgata. Gjest på utested har forsøkt å skalle til en ordensvakt på stedet. Innbringes til arresten.