april 29

Uavgjort og 0-0 for Sarpsborg 08. Det kladder litt..

Sarpsborg 08 kom fra to strake serietap og hadde klare ambisjoner om å revansjere seg søndag kveld. Motstandere i gule trøyer var Bodø Glimt. Et lag som ligger blant de nederste på tabellen.

De 11 fra start

Falch – Askar, Jørgensen, Tamm, Thomassen – Tveita, Singh, Nielsen, Zachariassen – Mortensen, Agger

Annulert

Bodø Glimt var friske de første minuttene og tok initiativ, men det var sarpingene som fikk den første ballen i mål. Etter ca 10 minutter er det en offside-plassert Singh som scorer, men målet blir korrekt annulert.

Ingen stor begivenhet

Første omgang ble aldri noe stor begivenhet. Det var få store sjanser, og ingen scoringer. Lagene hadde med noen unntak, stort sett kontroll bakover.

-Fram i skoa

-Vi må mer fram i skoa i det andre omgangen sa hovedtrener Geir Bakke til Eurosport.

Fartsfylt

Det ble en mer fartsfylt og morsom 2.omgang på Sarpsborg stadion. Både Mortensen, Agger og Thomassen vare nære scoring. Sistnevnte sendte avgårde et skudd som smalt i tverrliggeren.

Store sjanser

Patrick Mortensen kom til flere store muligheter utover i matchen, og det var smått utrolig at det ikke ble noen scoring av det.

Straffebom

Bodø Glimt fikk en alle tiders mulighet til å avgjøre kampen på overtid. Dommeren ga bortelaget straffe, men Falch reddet fint. Det er Fardal Opseth som bommet på straffa.

Det kladder

Det kladder for sarpingene om dagen. Selv om laget var veldig nære scoring, ender kampen målløs og 0-0.

Dette er den tredje serie-kampen på rad uten seier.

To forskjellige

«Dagens 1. og 2. omgang var nesten som to vidt forskjellige fotballkamper. Den første var kjedelig og sjansefattig, mens den andre bestod av sjansebonanza og drama. Sarpsborg 08 brant mange muligheter de siste 45, men sikret i alle fall ett poeng etter at Aslak Falch reddet straffespark på overtid.» | Oppsummerer klubben etter kampen.

Foto /arkiv