mai 01

Disse artistene skal opptre på årets «Allsang på Grensen». Ronan Keating og..

Ronan Keating kommer til «Allsang på Grensen» i sommer. Han synger under premieresendingen.

«Allsang på Grensen» 2018

Ronan Keating er for første gang klar for «Allsang på Grensen». Superstjernen, som har solgt 45 millioner album over hele verden, står på scenen i Halden under årets premiere. – Dette må være tidenes «Allsang»-signering, sier programleder Katrine Moholt i en melding.

Årets «Allsang»-sesong starter med et smell når selveste Ronan Keating står på scenen under premieresendingen som sendes på TV 2 den 28. juni. Der får han følge av blant annet Carola og jentegruppa Las Ketchup, mens Kristian Valen er gjesteprogramleder sammen med Katrine Moholt.

  • Det er nesten uvirkelig at vi kan starte årets sesong med selveste Ronan Keating. Og selvsagt skal han synge «When You Say Nothing at All» fra filmen «Notting Hill», som jo er en av de største hitlåtene gjennom tidene. Sammen med resten av de fantastiske artistene lover vi å skape uforglemmelige sangøyeblikk, forteller en forventningsfull programleder Katrine Moholt.

Ronan Keating debuterte som artist i 1994 med boybandet Boyzone. Etter å ha solgt 25 millioner album med Boyzone, fikk han sitt definitive gjennombrudd som soloartist i 1999 med «When You Say Nothing at All» fra filmen «Notting Hill». Siden har han toppet hitlistene i flere land med låter som «Life Is a Rollercoaster», «If Tomorrow Never Comes» og «Lovin’ Each Day». I Norge alene har han solgt over 500.000 album gjennom karrieren.

Så sent som i går offentliggjorde Boyzone at de kommer med sin siste plate, og skal i tillegg gjennomføre en avskjedsturne senere i år.

Gjennom sommeren vil også flere store artister besøke Fredriksten festning.

DDE, Freddy Kalas, Eva Weel Skram, Odd Nordstoga, Halvdan Sivertsen, Tone Damli, The Main Level, E-Type, Emilia, A1, Dance With a Stranger, Finn Kalvik, Stavangerkameratene, Vidar Johnsen, Adam Douglas, Charlotte Pirelli, Vidar Villa, trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, Tshawe Baqwa fra Madcon, Claudia Scott og Amy Diamond kommer alle til Halden i løpet av sommeren.

Flere artister og gjesteprogramledere vil bli kjent de kommende ukene.

Komiker John Brungot blir fast innslag i «Allsang»-sendingene gjennom store deler av sommeren, mens selveste Stian «Staysman» Thorbjørnsen blir sommerens store gledesspreder og skal blant annet sørge for at publikum kommer i maksimalt «Allsang»-humør fra uke til uke.

  • «Allsang på Grensen» er blitt en viktig tradisjon på TV 2 om sommeren, og er blant våre mest populære underholdningsprogrammer. Dette er godt norsk og folkelig innhold som er blitt svært populært hos seerne våre. Vi gleder oss stort til en ny sesong med programleder Katrine Moholt, og til å få oppleve et fantastisk knippe artister gjennom hele sommeren, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Foto via Tv2 / presse