mai 01

Tradisjonell 1.mai feiring i Østfold..

Det har vært en tradisjonell 1.mai feiring rundt i Østfold. Et trygt arbeidsliv for alle var hovedparolen på årets 1. mai. Det var også hovedtema i LO-leder Hans-Christian Gabrielsens tale på Youngstorget opplyser LO på sine nettsider.

Østfold

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen holdt tale i Fredrikstad og årets hovedtaler i Sarpsborg var forbundsleder i Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund Jan-Egil Pedersen. I Halden var hovedtaler Trude Tinnlund fra LO Sentralt. I Moss var hovedtaler for dagen Tor-Arne Solbakken, nestleder LO

Bjørnar Moxnes

Rødts partileder Bjørnar Moxnes har også vært sentral i flere av østfoldbyene.

Inntrykk

Tar med et par uavhengige meldinger fra Twitter og Facebook i anledning dagen. Ordfører i Sarpsborg og stortingsrepresentant Tage Pettersen fra Moss..

Alle foto v Simone H Sønstrød