mai 08

Åpner privatistskole i Fredrikstad..

Sonans Utdanning fortsetter å vokse. Nå åpner ny privatistskole i Fredrikstad.

  • Ved å etablere oss i Fredrikstad skal vi fortsette å hjelpe mennesker med å nå målene sine om høyere utdanning. I tillegg håper vi å bidra positivt til byens studentmiljø, sier kommersiell direktør Marit Aamold Sundby i en melding.

Med adresse Nygaards gate 37 vil skolen bli en sentral og synlig del av bybildet og studentmiljøet.

– At valget falt på Fredrikstad er på mange måter et tilsvar på etterspørselen og pågangen fra privatister i Fredrikstad og i fylket generelt. Vi tror mange vil ha glede av at vi blir mer tilgjengelige i regionen og at det blir lettere å ta fag og få undervisning som privatist i sitt lokalmiljø, sier Aamold Sundby.

Rektor fra nabobyen på plass

Lena Vigre Kirkeberg, som tiltrer stillingen som rektor i juni, har flere års erfaring fra mediebransjen bak seg. Hun kommer fra en stilling som salgs- og markedssjef i Dagens Perspektiv AS. Selv er hun fra nabobyen Sarpsborg, og tror at det kan være en fordel.

  • Vi har fått mange signaler om at det ønskes en egen privatistskole i regionen, og jeg har store forventninger til både den nye skolen og rollen som rektor. Å være lokalkjent kan være en fordel ved at det er lettere å sette seg inn i situasjonen til dem som kommer på rådgivning og til undervisning, sier Vigre Kirkeberg.

Foto via Sonans