mai 09

Kruseløkka ungdomsskole klare for finale i klassequizen..

Finale i Klassequizen

Lørdag skal landets beste 10.klassinger møtes til den siste og avgjørende kunnskapstesten i Klassequizen 2018.

Innledende runder

Lagene har først vært igjennom innledende runder på radio. Deretter kom 36 lag videre til TV-sendingene. Lagene skal igjennom en rekke kategorier og temaer i fire innledende runder, før årets smarteste 10. klassinger kan kåres. Følg med fra kl. 19.55 på NRK1 lørdag.

Mange lykkeønskninger

Tirsdag troppet ordfører Sindre Martinsen-Evje, rådmann Unni Skaar og oppvekstsjef Kristia Svendsen opp på Kruseløkka ungdomsskole for å ønske quizlaget bestående av Alma Ekstrand, Malin Ekstrand og Jakob Asbjørnsen lykke til i den store finalen opplyser Sarpsborg kommune i en artikkel.

  • Jeg har sommerfugler i magen og gleder meg til å se på finalen lørdag. Lykke til! sa ordføreren.

Her kan du lese mer / foto via Sarpsborg kommune