mai 10

God torsdag. Status iøstfold: Kjørte bil på lekeområde. Russe-støy..

God formiddag, er torsdag, Kristi himmelfartsdag og fridag for de fleste. Våkner til sol, blå himmel og varme temperaturer. Prognosene for dagen er noe varierende, men ser ut til å bli fine temperaturer..

Status iøstfold

I hovedsak en tilsynelatende udramatisk natt i vårt distrikt, men kommer en del gjentakende klager på russ i politidistriktet..

Klager på russ..

#Øst politidistrikt

Kl 03.40

Det har i natt vært veldig mange meldinger på støy fra russ rundt om i hele distrikt Øst. Vi har forståelse for beboere som plages av høy musikk fra russen. Vi har ikke hatt kapasitet til å dempe all russen, men patruljene har dempet russen flere steder.

Ruset mann kjørte bil inn på lekeområde.,

#Moss

Kl 03.55

Ruset mann kjørte inn på et lekeområde tilhørende et borettslag. På sin ferd ut derfra ble to biler samt et tre påkjørt, før føreren ble stoppet av en stålbom. Mannen var ikke i stand til å ta vare på seg selv og sitter nå i arrest.