mai 10

Reagerer! Kommunens renovasjonsbiler i Fredrikstad tømte søppelkassene Kristi Himmelfartsdag..

Stian Georg B. Westin reagerer på at Fredrikstad kommune tømte søppelkassene Kristi himmelfartsdag. Det melder NRK. Westin som selv sitter i planutvalget i kommunen satt på verandaen og spiste da kommunens renovasjonsbiler tømte søppelkassene i området.

Uheldig signal

– Jeg synes dette gir et uheldig signal at man bruker kirketiden på en kristen helligdag på å tømme søppel, sier Westin. Det er jo sånn at man prøver å være forsiktig med å jobbe i hagen på en rød dag, og da er det et uheldig signal Fredrikstad kommune sender når de setter sine ansatte til å arbeide, sier Westin til NRK.

Ikke ønskelig

– Det er ikke en ønskelig situasjon. Men vi er beordret til å bruke noen av kjøretøyene våre som veisperringer på 17.mai, så da valgte vi å sette inn støtet og få det unnagjort i dag, svarer André Svensen, virksomhetsleder renovasjon i Fredrikstad kommune.

Aktuell link / NRK

Skjermbilde via Fredrikstad kommune / renovasjon